luni, 15 aprilie 2013

„Editia de Sud“ va prezinta listele beneficiarilor de locuinte sociale, de inchiriat si ANL pentru 2012

Consilierii locali au aprobat, săptămâna trecută, listele de priorităţi aferente anului 2012, pentru solicitanţii locuinţelor sociale, locuinţelor în regim de închiriere şi pentru locuinţele libere realizate prin programul A.N.L. „Construire locuinţe pentru tineri destinate închirierii“.
Potrivit legii, cei ce vor beneficia de locuinţe sociale sunt persoanele sau familiile cu un venit mediu lunar, pe fiecare membru, sub nivelul câştigului salarial net lunar la nivel naţional. Printre categoriile sociale care beneficiază de astfel de locuinţe se numără persoanele sau familiile evacuate sau care urmează să fie evacuate din locuinţele retrocedate, tinerii care au vârsta de până la 35 de ani, tinerii proveniţi din instituţii de ocrotire socială şi care au împlinit 18 ani, persoanele cu handicap, pensionarii, veteranii şi văduvele de război.
Eventualele contestaţii în privinţa listelor cu locuinţe sociale şi în regim de închiriere se pot face în instanţă, în timp ce, pentru locuinţele A.N.L., contestaţiile se pot adresa primarului în termen de şapte zile de la afişarea listelor.
Vă prezentăm în continuare, listele cu beneficiarii celor trei tipuri de locuinţe, aşa cum au fost votate de consilierii locali.

Preluare editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu