miercuri, 15 mai 2013

Blocurile din Mangalia, incluse într-un program de mansardare

Primul pe listă, Căminul CP5, va avea parcare şi spaţiu de joacă pentru copii.
 
Primarul Mangaliei, Cristian Radu a declarat că, printre priorităţile pe care le are în vedere în această perioadă, se află mansardarea căminului CP5, aflat la intrarea în municipiu. Este vorba despre un proiect amplu ce se va derula în întreg municipiul şi care va debuta cu CP5, având în vedere aspectul inestetic pe care-l are.
„Avem în vedere atât mansardarea căminului, cât şi reabilitarea acestuia. De asemenea, vom amenaja în apropiere un spaţiu de joacă şi o parcare, pentru a schimba aspectul zonei. Acolo unde mansardarea nu va fi posibilă, vor fi reparate faţadele. Pe de altă parte, vor fi executate lucrări de reabilitare a iluminatului public. În acest fel, faţa oraşului va fi schimbată în bine.  Nu în ultimul rând, vor fi îngropate cablurile care imprimă cartierelor un aspect neîngrijit”, a declarat primarul Cristian Radu.
Edilul a mai precizat faptul că i-a atenţionat pe agenţii economici să îngrijească spaţiile verzi din faţa unităţilor pe care le deţin, în acest sens, existând şi un regulament din care nu lipsesc sancţiunile.
„Nu mai vreau să văd magazinele acoperite cu vegetaţie lăsată să crească haotic si nici gunoaie dezorganizate. Într-o primă etapă, i-am rugat frumos pe întreprinzători să se conformeze, apoi le vom trimite somaţii şi abia după aceea îi vom amenda. Nu dorim să avem drept obiectiv realizarea unei anumite norme de amenzi, dar nici nu putem tolera la nesfârşit indiferenţa”, a mai spus primarul Cristian Radu.

Editia de Sud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu