marți, 28 mai 2013

Programul politic al Partidului Mişcarea Populară cuprinde 15 obiective principale

Fundaţia Mişcarea Populară a dat publicităţii principalele obiective pe care le va susţine Partidul Mişcarea Populară şi care vor fi parte a programului politic pe care formaţiunea îl va adopta în urma Congresului de constituire.
În urma consultărilor publice avute cu aderenţii Fundaţiei Mişcarea Populară (FMP), s-au conturat 15 obiective principale pe care le va susţine Partidul Mişcarea Populară (PMP).
În politică, PMP va susţine consolidarea parcursului de integrare europeană şi euroatlantică a României, fixarea prin Constituţie a numărului de parlamentari la maximum 300 şi a unei singure Camere parlamentare, introducerea votului prin corespondenţă pentru toţi alegătorii, informează un comunicat difuzat de FMP.
Totodată, în domeniul social, PMP va susţine reducerea drastică a fraudelor şi erorilor din sistemul de plată a taxelor şi impozitelor, dar şi de distribuire a pensiilor, ajutorului de şomaj şi altor drepturi sociale prin informatizarea şi integrarea tuturor acestor sisteme, condiţionarea acordării ajutoarelor sociale în cazul celor apţi de muncă de prestarea unor zile de muncă în folosul comunităţii.
Fundaţia Mişcarea Populară a demarat formalităţile legale pentru înfiinţarea unui partid, respectând voinţa majorităţii aderenţilor. Recent, Fundaţia Mişcarea Populară a lansat procedura de strângere de semnături pentru crearea Partidului Mişcarea Populară. Fundaţia Mişcarea Populară a precizat că va fi persoană juridică distinctă faţă de viitorul Partid Mişcarea Populară.


Cuget Liber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu