miercuri, 17 iulie 2013

Accident deosebit de grav la intrarea în Mangalia. Medicul pneumoftiziolog Carmen Naghel a decedat, iar asistenta sa este în stare foarte gravă la Spitalul Constanţa

Dr. Carmen Naghel, medic în cadrul Cabinetului de Pneumoftiziologie al Spitalului Mangalia, în vârstă de 59 de ani, a decedat astăzi, în urma unui accident în lanţ ce a avut loc pe DN39, în apropierea Hergheliei. Potrivit lucrătorilor de la Poliţia Rutieră Mangalia, în accident au fost implicate trei autoturisme. În timp ce unul dintre acestea a reuşit să evite impactul, intrând, în schimb, într-un pom de pe marginea drumului, celelalte două maşini s-au lovit frontal, şoferul uneia dintre ele (Liliana Cârjă, asistenta medicului din Mangalia, de 37 de ani) fiind grav rănit, în timp ce viaţa dr. Naghel nu a mai putut fi salvată de lucrătorii de pe Ambulanţă.
Cercetările continuă, la această oră, la Poliţia Rutieră Mangalia pentru stabilirea celor vinovaţi de accidentul de la intrarea în Mangalia. Din primele date, se pare că şoferul autoturismului Audi CT-12-WXY s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară, intrând în plin în maşina în care se aflau cele două cadre medicale, un Renault cu numărul de înmatriculare CT-07-GHA. Ca o ironie a sorţii, soţul medicului din Mangalia a decedat, în urmă cu ceva timp, tot într-un accident de circulaţie.

editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu