miercuri, 17 iulie 2013

Lectură la… nisip

Pregătirile pentru cea de-a XVI-a ediţie a Târgului Estival „Carte la nisip”, de la Mangalia, sunt pe ultima sută de metri. Târgul îşi va deschide standurile pentru cititori duminică, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din localitate.
Desfăşurat sub patronajul Primăriei Municipiului Mangalia şi în parteneriat cu Consiliul Local Mangalia, Complexul Cultural Callatis şi Editura Humanitas, Târgul Estival de Carte va fi, şi anul acesta, gazda celor mai importanţi scriitori români. Printre cei care îşi vor lansa cărţile la… nisip se află Mircea Cărtărescu, Dan C. Mihăilescu, Alex Ştefănescu, Radu Paraschivescu, Lucian Boia, Ioana Pârvulescu, Ioana Nicolaie. Pe lista invitaţilor se află şi alte nume cunoscute, precum Nicolae Prelipceanu, Adrian Cioroianu, dar şi directorul Muzeului de Artă, Doina Păuleanu.
De asemenea, Clubul Amiralilor din Constanţa va fi prezent cu o serie de lansări de carte inspirate din viaţa Marinei Militare Române.
La Mangalia, târgul va rămâne deschis până pe 11 august, timp suficient pentru cititori de a-şi achiziţiona cele mai noi titluri.

Telegraf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu