vineri, 2 august 2013

„Festivalul Tinereţii“, în septembrie

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Tinereţii va avea loc între 2 şi 8 septembrie, la Teatrul de Vară din Jupiter. Organizată de Asociaţia Culturală Daria’S şi Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipului Mangalia, ediţia din acest an promite cel mai dinamic program de socializare pentru părinţi şi copii, o tabără de muzică, seri de karaoke şi workshopuri pentru cei mici.
Concurenţii din România, Turcia, Suedia şi Republica Moldova se vor întrece în cadrul secţiunilor Folclor şi Muzică Uşoară. Premiile de la „Folclor” constau în viori lucrate şi oferite de Vasile Gliga, faimosul lutier reghinean. Laureaţii secţiunii Muzică Uşoară vor primi biciclete, instrumente muzicale şi premii în bani.
„De nouă ani, am demonstrat că suntem cei mai buni! Iar ca o dovadă în plus: pentru prima dată, concurenţii care au câştigat, în anii trecuţi, premii la Festivalul Tinereţii, au terminat Conservatorul şi au demonstrat performanţă, acum jurizează la Jupiter“, a declarat directorul executiv al festivalului de muzică uşoară şi folclor, Viorel Stoica. Juriul este condus de Daniela Cojocaru, deţinătoare a unui premiu la Festivalul Tinereţii, precum şi a Trofeului Festivalului Mamaia, în 2010.
Pentru preselecţia online, concurenţii se pot înscrie pe site-ul oficial al festivalului, dosarele completate putând fi trimise, până pe 5 august, pe adresa Asociaţiei Daria’S din Capitală.
Telegraf 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu