vineri, 2 august 2013

Mangalia oferita pe tava unor firme din Bucuresti infiintate peste noapte

Subiectul zilei este actiunea premeditata pentru acordarea in exclusivitate a tuturor evenimentelor din Mangalia pe o perioada lunga de timp unor firme din Bucuresti aparute peste noapte, in 2013, sau a unor firme cu un singur angajat. Am urmarit uimiti cum se dorea ca pe urmatorii 10 ani o firma, Fanomania Holding SRL infiintata in 2013, sa preia tot ce inseamna spatiul de pe faleza Mangalia, parcari, scena plutitoare si Portul Turistic spre gestionare, dar gratuit.
Dupa o scurta cearta in consiliul local, Fanomania Holding este trecuta pe banca de rezerve si este scoasa la suprafata Produktiv Lights and Sound SRL, firma cu doar 1 angajat. Dar daca si aceasta firma nu merge, se scoate la suprafata alta firma infiintata tot in 2013, S.C. Arena Events SRL. Surpriza sau nu, firma infiintata in ianuarie 2013 inregistreaza brandul Black Sea Arena viitoarea scena pentru concertele din Mangalia. Suna cunoscuta reteta ? Da ! Se inregistreaza ca si brandul Callatis, administratia locala urmand sa scoata bani pentru a beneficia de serviciile unui brand folosit pe domeniul public in Mangalia.
Dar daca va intrebati pe mana cui va ajunge parcarea europeana de la Saturn-Venus, nu ar trebui sa va surprinda ca firma este tot din Bucuresti, nu regasim ca ar avea mai mult de 1 angajat si respecta reteta premeditarii unor actiuni de acordari in exclusivitate, gratuit.  Oooo Mangalia aaaa….
mangalia.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu