vineri, 2 august 2013

Şedinţă ordinară la primărie. Montarea „caracatiţelor“ şi noul regulament al gestionării câinilor, pe ordinea de zi

Consilierii locali se reunesc vineri, 2 august, în şedinţă ordinară, începând cu orele 17.00. Pe ordinea de zi figurează, printre altele, modificarea şi completarea Regulamentului de gestionare a populaţiei canine din Mangalia, modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a ADPP-ului şi al Serviciului Public de Asistenţă Socială şi Regulamentul activităţii de blocare a autovehiculelor staţionate sau parcate neregulamentar pe drumurile publice sau pe terenurile aparţinând domeniului public sau privat.
Aleşii sunt chemaţi să aprobe şi completarea HCL nr. 68/2012, privind acordarea unor ajutoare de urgenţă (tichete sociale), stabilirea unor măsuri pentru titularii de contracte de închiriere încheiate cu Serviciul Public de Asistenţă Socială, alături de stabilirea titulaturii „Piaţa Marinarului şi Constructorului Naval“ parcării amplasate pe strada Portului.
Tot pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de vineri mai figurează desemnarea unui reprezentant din cadrul Consiliului Local în Consiliul de Administraţie şi conducere al asocierii dintre ADPP şi S.C. Arena Events SRL şi a altuia în Consiliul de Administraţie şi conducere al asocierii dintre acelaşi serviciu şi SC New International Circuit SRL, dar şi aprobarea documentaţiei aferente procedurii de licitaţie publică deschisă în vederea concesionării unui număr de şase standuri pentru vâzare de carte.
editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu