joi, 5 iunie 2014

Acesta este, în premieră, calendarul evenimentelor estivale din sudul litoralului: Carnavalul Copiilor – amânat pe 14 iunie, Aeromania – la mijlocul lunii iulie

În timp ce, la Mamaia, edilul Constanţei, Radu Mazăre, a pregătit, deja, evenimente artistice, concerte în cluburi sau în aer liber, care alegorice etc, pentru ca fluxul de turişti ce doresc să îşi petreacă sejurul la mare să se îndrepte către nordul litoralului, la Mangalia a fost întocmită o listă a “event“-urilor cu care se încearcă înfiriparea unei oarecare concurenţe acestor manifestări. Listă care, spune administraţia publică locală, va suporta modificări, în funcţie de organizatori sau bugetele acestora.
Prin urmare, pe 7 iunie, va avea loc o nouă ediţie a „Zilei Apelor“ (pe plaja Mangalia), urmată de Zilele Club Ford, în perioada 7-9 iunie (întâlnirea posesorilor acestei mărci auto şi a comunităţii online ClubFord România) , dar şi de Carnavalul Copiilor, manifestare amânată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile pentru 14 iunie.
Angajaţii la stat vor fi sărbătoriţi, pe 23 iunie, cu ocazia Zilei Funcţionarului Public, în timp ce, pe 15 august, Armata va organiza o nouă ediţie a manifestărilor Zilei Marinei. Între 3 şi 7 septembrie se va desfăşura Cupa Jandarmeriei la Fotbal, iar pe 8 septembrie, de Ziua Mangaliei, va avea loc Procesiunea închinată Sărbătorii Naşterii Maicii Domnului. În fine, în perioada 8-14 septembrie (sau 15-21 septembrie), în funcţie de solicitările producătorilor agricoli, va avea loc „Săptămâna Recoltei“.
Firma ce a concesionat zona Portului Turistic va organiza, la rândul său, o serie de manifestări, cele mai multe pe scena-scoică. În perioada 21-22 iunie se va desfăşura „Folk-rock Music“, pe 4-5 iulie – “Brasil Experience“, iar în perioada 12-13 iulie – “Final Night“.
Pe cerul Mangaliei vor zbura, ca şi anul trecut, avioanele înscrise la “Aeromania“ (19-20 iulie), iar pe scena plutitoare, între 26 şi 27 ale aceleiaşi luni, va avea loc “Folk-lor“-ul. În luna august, pe aceeaşi scoică din port se vor derula: “The ‘80“ (2-3 august), “Bulgarian Punch“ (9-10 august), „Maria Marina“ (15-17 august), „Callatis Fest“ (21-24 august), „Kanal D-Day“ (30-31 august).

mai departe cititi pe editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu