joi, 10 iulie 2014

Motivele protestului de vineri „Mazăre şi clanul lui trebuie să plece”


Protestul împotriva  administraţiei Mazăre care va avea loc vineri după amiază în faţa Primăriei şi a Prefecturii Constanţa are la bază o serie de nemulţumiri. Organizatorii susţin că „Mazăre şi clanul lui trebuie să plece!”, pentru că: „nu vrem să ajungem la cozile sărăciei, ne-am săturat de corupţie, nu vrem să trăim în gaze de şist, nu vrem să mai fim minţiţi, nu vrem să mai fim manipulaţi, nu vrem să mai fie distrus spaţiul verde, vrem respect şi demnitate pentru pensionari, vrem administraţie locală pentru cetăţeni, vrem transport gratuit pentru elevi şi studenţi, vrem respect pentru demnitatea femeilor, vrem un port liber de cotropirea politică, vrem să trăim într-un oraş european, vrem să nu ne mai fie furată demnitatea, vrem ca legea să nu mai fie terfelită”.
Toate aceste motive sunt enumerate pe ceea ce am putea numi un manifest care, cel mai probabil, va fi împărţit tuturor participanţilor la eveniment.
Menţionăm că, în ceea ce priveşte mesajul „Mazăre şi clanul lui trebuie să plece!”, am solicitat un punct de vedere primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Acesta însă nu a răspuns. În cazul în care o va face, declaraţia sa va fi ulterior publicată.
De precizat este că edilul-şef a declarat azi, la ieşirea din sediul IPJ Constanţa, că nu e deloc interesat de protestul anunţat vineri şi, mai mult, i-a ironizat pe organizatorii evenimentului.
Ziua de Constanţa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu