vineri, 4 iulie 2014

Reprezentanţii Instituției Avocatul Poporului, în dialog cu cetăţenii Mangaliei

Experții din cadrul Biroul teritorial Constanţa, ai instituției Avocatul Poporului, Doamna Nedea Felicia și doamna Botină Mădălina, acordă audienţe cetăţenilor din Mangalia începând cu ora 9,30, la sediul  Primăriei Mangalia, MIERCURI 9 IULIE 2014.
Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care să relateze problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.
Precizăm că instituţia Avocatul Poporului , are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice.
Acordarea audienţelor este gratuită, iar petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti, se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului.
Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere, se vor anexa actele doveditoare (în copie).
Avocatul Poporului nu percepe taxe, este gratuit.
Biroul teritorial Constanța
Expert coordonator,  Nedea Felicia

Ziua de Constanţa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu