joi, 14 august 2014

Oameni simpli, dar cinstiţi. Surpriză pentru un afacerist din Mangalia: angajatele unei spălătorii i-au RETURNAT 3.000 de lei uitaţi într-un sacou

Un afacerist din Mangalia, care deţine şi restaurantul La Foişoare din Venus, a avut parte de o surpriză de proporţii. Acesta a fost sunat de către angajatele spălătoriei ecologice, acolo unde soţia sa lăsase mai multe haine la curăţat, pentru a fi anunţat că suma de 3.000 de lei a fost găsită în buzunarele unui sacou. Chiar dacă gestul este unul cât se poate de firesc, în zilele în care trăim poate fi considerat unul de admirat.
Oameni simpli, dar cu suflete mari! Este vorba despre angajatele unei spălătorii din Mangalia, Octavia Ecol, care nu au stat pe gânduri atunci când au dat peste o sumă de bani cu care, cel mai probabil, ar fi putut ieşi din iarnă. Femeile au relatat, pentru Replica de Constanţa, cum o persoană a venit, în dimineaţa de luni, 11 august, cu mai multe haine pe care le-a lăsat la curăţătorie, însă, atunci când le-au luat la mână pentru a le verifica de pete, în buzunarul unui sacou au dat peste suma de 3.000 de lei. A venit cu o comandă mai mare. După ce a plecat doamna, am luat hainele pentru a găsi petele şi, căutând în buzunare, am găsit această sumă de bani într-un sacou bărbătesc. Am numărat banii şi imediat am anunţat şefii. Au căutat numărul de telefon al persoanei şi, în mai puţin de jumătate de oră, a venit şi a intrat în posesia banilor. Nu ştia de acei bani şi a fost foarte surprinsă, a declarat, pentru Replica, Elena Dupu, angajata spălătoriei ecologice. Menţionăm că cea care a dus hainele la spălătorie este soţia afaceristului Victor Bădică, cel care deţine şi restaurantul La Foişoare din Venus. Însă, gestul nu este unul singular. În anul 2007, aceleaşi angajate au găsit suma de 10.000 de lei într-un buzunar şi 150 de euro în celălalt, dar imediat au sunat proprietarul pentru a-l anunţa de acest fapt. Şi cazuri au tot fost, Elena Ducu spunând că a găsit chiar şi bijuterii pe care, bineînţeles, le-a înapoiat. Angajatorul acestora, Remus Becheru, este foarte mândru de ele, declarând pentru Replica de Constanţa că sunt nişte angajate model. Prin urmare, tot oamenii simpli fac gesturi care ni se par, în zilele de azi, atât de mari!

Replica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu