duminică, 9 noiembrie 2014

Tigari netimbrate, confiscate in Vama Veche

Două femei au fost depistate, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în timp ce încercau să introducă în ţară mai multe pachete de ţigări netimbrate. Potrivit poliţiştilor de frontieră din cadrul gărzii de Coastă, cele două persoane au fost depistate la controlul de trecere a frontierei. Pachetele de ţigări, marca „MM Slims”, au fost descoperite în bagajele celor două femei.

Astfel, în primul caz, 1.000 de ţigarete netimbrate marca „MM Slims”, nedeclarate şi ascunse în bagajele personale, au fost depistate în autoturismul Mecedes cu care călătorea prima femeie, de 43 de ani. În cel de-al doilea caz, a fost depistată tot o femei, de 36 de ani, 36 ani, care călătorea cu un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România. Persoana în cauză avea ascunse în bagajul personal 600 de ţigarete marca „MM Slims”.

Cele două persoane de sex feminin, domiciliate în municipiile Medgidia, respectiv Constanţa, nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru cantitatea de ţigarete depistată asupra lor, declarând că au achiziţionat ţigaretele din Turcia cu scopul de a le comercializa.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele, în valoare de aproximativ 800 de lei, şi au sancţionat contravenţional fiecare persoană cu suma de 1.000 de lei.

 ziuaconstanta.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu