sâmbătă, 6 decembrie 2014

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Mangalia, Saveta Georgescu, şi-a dat demisia

Într-un comunicat de presă, preşedintele O.F.S.D. Mangalia a anunţat că a renunţat atât la această calitate, cât şi la cea de membru în Biroul Executiv din Organizaţia Municipală P.S.D. Mangalia.
Saveta Georgescu face parte din PSD Mangalia din 1992. În 1995 aceasta a înfiinţat Organizaţia Femeilor Social Democrate Mangalia, cu care a desfăşurat de-a lungul anilor activităţi sociale, culturale, educative. În aceeaşi perioadă, ca responsabilă de zonă a înfiinţat organizaţii ale femeilor social democrate  în localităţile Albeşti, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla, Costineşti.
În comunicatul în care îşi anunţa demisia din cele două funcţii, Saveta Georgescu afirmă că, de-a lungul timpului, a reuşit, prin activităţile ce le-a desfăşurat cu femeile social democrate, să adune la un loc persoane de calitate, femei  de succes, femei a căror experienţă şi dăruire  constituiau exemple demne de urmat. Paralel cu funcţia de Preşedinte al OFSD, Saveta Georgescu a fost Secretar al Organizaţie Municipale P.S.D., vicepreşedinte în Biroul Executiv, preşedinte al unei organizaţii locale, consilier local.

Mai mult pe editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu