joi, 28 mai 2015

Primăria Mangalia se implică în reabilitarea a două artere din oraş

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit, zilele trecute cu reprezentanţii ADPP, RAJA şi CNADNR pe Şoseaua Constanţei şi strada Portului pentru a discuta despre un proiect comun de reabilitare a zonei.
„Cele două străzi se află în administrarea CNADNR, fiind parte a DN39. În prezent, există mai multe probleme pe aceste artere, în special când plouă, din cauza lucrărilor defectuoase executate cu mai mulţi ani în urmă. De aceea, am solicitat celor două instituţii, RAJA şi CNADNR să colaborăm pentru a veni în sprijinul cetăţenilor. În urma discuţiilor şi a inspecţiei pe teren, s-a stabilit că, în perioada imediat următoare, RAJA şi CNADNR vor identifica toate problemele de-a lungul Şoselei Constanţa şi strada Portului, iar apoi, împreună cu administraţia locală se vor demara lucrările de reabilitare necesare”, a spus edilul din Mangalia.
El a adăugat că, într-o primă etapă se va lucra pe strada Portului, unde trebuie refăcute şi trotuarele care au fost sparte ca urmare a instalării reţelelor edilitare de gaze şi canalizare. Astfel, pe măsură ce vor fi modernizate trotuarele, se va interveni şi pentru asfaltarea părţii carosabile, de către CNADNR.
„Sperăm că, până în toamnă, pe strada Portului vor fi gata şi trotuarele şi asfaltarea. Totodată, reprezentanţii CNADNR au aprobat înfiinţarea unei treceri de pietoni în dreptul magazinului Silvia de pe Şoseaua Constanţei, ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea locuitorilor din zonă”, a mai precizat primarul Cristian Radu.

 Cuget Liber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu