vineri, 22 mai 2015

Sute de kg de deşeuri colectate de voluntari de pe plaja din Mangalia

Sâmbătă, 16 mai, Polaris M Holding împreună cu Asociaţia „Şi eu pot”, cu ajutorul elevilor de la Şcoala Generală nr. 3 şi Liceul Tehnologic „Ion Bănescu”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia au reluat startul campaniei de ecologizare a plajei Mangalia. Iniţial, acţiunea de ecologizare a fost programată în data de 7 aprilie însă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, aceasta a fost anulată. 
Acţiunea de ecologizare s-a desfăşurat între zona Farul din Mangalia şi plaja Diana, din staţiunea Saturn, iar locul de întâlnire al voluntarilor a fost gabara din portul turistic Mangalia. 
Voluntarii au fost echipaţi cu şepci, tricouri, saci şi mănuşi de protecţie. După încheierea acţiunii, sacii plini cu deşeuri au fost colectaţi de către o autogunoieră şi transportaţi la staţia de sortare în vederea reciclării, unde a avut loc separarea deşeurilor pe categorii şi culori. 
Au fost adunată, în total, peste jumătate de tonă, din care fracţia de deşeuri reciclabile a atins un procent de 80 la sută.

Cuget Liber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu