marți, 14 iulie 2015

Amenzi de peste 100.000 de lei pentru terenurile neîngrijite, transformate în focare de infecţie

În ultimul interval, Poliţia Locală Mangalia a desfăşurat mai multe acţiuni de verificare în trafic, dar şi în zeci de unităţi comerciale din staţiuni în special, în urma cărora au fost aplicate sancţiuni consistente celor prinşi pe picior greşit. De acelaşi tratament, au beneficiat şi proprietarii de terenuri pe care nu le-au îngrijit, ci, dimpotrivă, le-au lăsat la cheremul gunoaielor şi buruienilor.
Şeful Poliţiei Locale, Mihai Angelescu a declarat pentru „Ediţia de Sud” că agenţii din subordine au aplicat în trafic 54 de amenzi în valoare totală de 10.530 de lei. De asemenea, au fost date 15 avertismente. Au fost raportate spre identificare aproximativ 100 de autoturisme. Controalele privind activităţile comerciale ilicite au avut ca efect aplicarea a două sancţiuni în cuantum de 4.400 de lei.
Cele mai usturătoare amenzi, patru la număr, au fost aplicate pe Mediu, valoarea totală fiind de 115.000 de lei. Tot pentru terenurile insalubre s-au dat şi 54 de avertismente. Printre sancţionaţi se află Poşta Română, dar şi societatea pe terenul căreia se desfăşoară târgul de duminică, zonă plină de cioburi, ambalaje, resturi provenite de la materialele de construcţie. Nu în ultimul rând, pentru nerespectarea proiectelor ori pentru începerea lucrărilor de construcţie fără autorizaţie, reprezentanţii compartimentului Disciplina în construcţii, din cadrul Poliţiei Locale, au aplicat 2 amenzi în valoare de 3.000 de lei.


editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu