duminică, 4 octombrie 2015

În cadrul ultimelor misiuni, jandarmii au constatat 16 infracţiuni

În perioada 25 septembrie – 01 octombrie a.c., peste 100 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimente cultural-artistice şi sportive, în judeţul Constanţa. Au fost executate peste 80 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
Jandarmii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 avertismente scrise şi 12 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 4000 lei.
De asemenea, jandarmii constănţeni au constatat 16 fapte de natură penală, dintre care 11 în mod independent şi 5 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 23 făptuitori.
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen.
Au mai fost executate 68 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 4 misiuni în colaborare cu lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa şi o misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
Concomitent cu misiunile pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică, jandamii constănţeni au continuat şi misiunile de asigurare a pazei şi protecţiei instituţionale a celor 32 de obiective din competenţă.
editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu