vineri, 12 februarie 2016

Ion Mincă, candidat la Primăria Mangalia!

După actualul edil al urbei, Cristian Radu, care va fi candidatul PNL la primărie şi după Costi Bârboră, ce răvneşte acelaşi post din partea PMP, a venit şi rândul PRM să anunţe că ţinteşte acest fotoliu. Aşa se face că, în urmă cu câteva minute, consilierul local Ion Mincă a anunţat că se înscrie pe listele celor ce vor candida la primărie în iunie anul acesta.
Iată ce a postat alesul local: „După lungi dezbateri avute cu foarte multe persoane de mai toate vârstele, am decis că este momentul să-mi exercit datoria morală faţă de oraşul care îmi este casă şi pe care-l iubesc de când mă ştiu. Cu un gust amar faţă de oamenii care şi-au bătut joc de mangalioţi, dar şi cu un sentiment de admiraţie faţă de oamenii de calitate care au văzut dincolo de interesul propriu, voi candida in iunie anul acesta, pentru postul de primar al oraşului Mangalia. Mai mult decât atât, am acceptat provocarea de a reprezenta un partid politic aparte, fără susţinători cumpăraţi cu bani publici şi fără oameni care au ca principală activitate buzunarul propriu. Partidul România Mare (PRM) este şi va rămâne, cel puţin pentru cei ce se identifică cu onoarea şi iubirea de pământul natal, un refugiu în care se pot regăsi sau pot împărtăşi liber idei menite să ne călăuzească atât pe noi cât şi pe cei care ne vor călca pe urme.
Nu intenţionez să vă jignesc inteligenţa şi să încep cu o listă interminabilă de promisiuni pe care nu le pot onora. Oricât de mult as vrea, nu vă pot promite că odată ce voi fi ales primar, toate problemele reale ale Mangaliei vor dispărea peste noapte. Însă vă pot promite că împreună cu o echipă capabilă voi încerca să îndrept toate nedreptăţile pe care le-am îndurat cu toţii în ultimii ani. Nu vă voi cere să mă votaţi dacă nu credeţi că sunt persoana potrivită pentru postul de primar. Vă voi cere totuşi să mergeţi la vot, cât mai mulţi, pentru a vă exercita dreptul şi a nu da şansa altora să aleagă în locul vostru”.
Ion Mincă a candidat, în 2004 la fotoliul de primar, pe care l-a pierdut în faţa contracandidatului său de atunci, Zanfir Iorguş. Acesta este consilier local al Mangaliei din acelaşi an, 2004.

editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu