sâmbătă, 12 martie 2016

Elevii Colegiului Economic au obţinut premiile I şi al II-lea la etapa judeţeană a Olimpiadei disciplinelor din aria curriculară ”Tehnologii”

Olimpiada disciplinelor din aria curriculară Tehnologii – etapa judeţeană – s-a desfăşurat în perioada 27 februarie – 5 martie 2016, în municipiul Constanța, proba scrisă la Colegiul Tehnic Tomis și proba practică la Liceul Tehnologic Gh. Miron Costin. Competiţia este destinată elevilor de la clasele de învăţământ liceal XI-XII, pe diferite domenii de calificare profesională, liceu tehnologic.
Popescu Andreea şi Alina Vlăducă  din clasa a XI-a B, de la Colegiul Economic Mangalia, domeniul de pregătire Economic, administrativ, comerţ, au obținut premiul I şi II. Eleva Andreea Popescu  s-a calificat la etapa naţională a Olimpiadei disciplinelor din aria curriculară Tehnologii, ce se va desfăşura în perioada 18-22 aprilie 2016, în judeţul Timiş.
Profesorii care s-au implicat în activitatea eficientă şi responsabilă de pregătire a elevilor de la Colegiul Economic Mangalia sunt: Marilena Dascălu, Mădălina Raţiu, Anişoara Teodorescu si Alina Voiculescu.

editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu