sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Poliţia Locală poate, în sfârşit, să identifice, pe loc, maşinile şi persoanele implicate în evenimente rutiere

După demersuri şi aşteptări îndelungate, Poliţia Locală a reuşit, în sfârşit, să aibă linie directă cu baza de date a MAI, putând, astfel, să identifice, rapid, autoturismele implicate în evenimente rutiere sau ale căror conducători au comis abateri ori infracţiuni la regimul Circulaţie. „Beneficul este că putem afla în timp real numele persoanelor care nu doresc să se legitimeze, dar şi dacă acestea sunt date în urmărire. Până acum, procedura era de durată, aşteptat să primim aceste informaţii”, ne-a precizat şeful Poliţiei Locale, Mihai Angelescu.
În ultimul interval, poliţiştii au continuat verificările în trafic, mulţi conducători auto alegându-se cu avertismente şi sancţiuni, în special din cauza parcărilor neregulamentare. Astfel, au fost aplicate 26 de amenzi în valoare de 5460 de lei, şi s-au dat 29 de avertismente. Pentru activităţile comerciale ilicite s-au aplicat 4 sancţiuni, în cuantum de 18.000 de lei. 13 amenzi, de 43.900 de lei, au revenit celor care nu îşi curăţă terenurile de gunoaie. Nu în ultimul rând, reprezentanţii de la Disciplina în construcţii au dat amrenzi în valoare de 25.000 de lei.
Şeful Poliţiei Locale ne-a mai spus că o atenţie deosebită este acordată igienizării şi salubrizării terenurilor. Proprietarii care deţin terenuri libere, fără construcţii, sunt obligaţi să monteze un panou pe care să fie trecute regimul de proprietate privată, suprafaţa deţinută şi un număr de telefon pentru ca aceştia să poată fi contactaţi.

editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu