marți, 7 octombrie 2014

„A transformat oraşul într-o colonie a Constanţei”. Iorguş s-a dezlănţuit: îl atacă fără menajamente pe actualul primar al Mangaliei

După ce săptămâna trecută Cristian Radu l-a ameninţat cu plângeri penale pe fostul primar Zanfir Iorguş, acesta din urma a reacţionat dur, transmiţând o scrisoare deschisă, în atenţia redacţiei „Replica”, prin îi reproşează actualului edil că „în cei doi ani şi jumătate de mandat a distrus oraşul şi a transformat Mangalia într-o colonie tristă a Constanţei”. În scrisoarea sa, Zanfir Iorguş pare dezlănţuit şi nu se fereşte să îl numească pe actualul primar al Mangaliei „Mincinos”, „Drujbarul”, „Jumi-Juma”, ba mai mult, lansează şi un atac la adresa deputatului PNL Gheorghe Dragomir, cel care ar fi trebuit să-i fie aliat în marele ACL, având în vedere că fostul primar este lider al… PDL Mangalia!
„Constat cu surprindere ca Radu Cristian, după ce a fost numit, prin minciună şi hoţie, primarul de casă al d-lui deputat Dragomir şi al “băieţilor deştepţi” din Constanţa, continuă să reacţioneze ca miliţianul supărat care, după ce a stat şapte ani la Gardă, şi-a pierdut o parte din jucării. Vă spun public domnule Radu Cristian că nu mă sperie plângerile dvs. penale, pentru că eu ştiu că tot ce s-a făcut în mandatele mele de primar a fost făcut legal, cu avizul Consiliului Local şi Curtea de Conturi a făcut descărcarea de gestiune în fiecare an, fără a constata probleme deosebite. Oborul de animale, pe care îl invocaţi în plângerea penală, este un proiect aprobat de Consiliul Local, care a fost executat parţial în 2007 şi care din păcate nu a mai fost continuat nici de fostul primar Claudiu Tusac şi nici de dvs., din ura pentru toate proiectele începute de Iorgus.
Că lucrările au fost executate conform proiectului şi a realităţii din teren o confirmaţi şi dvs., cel care aţi semnat şi plătit în 2012 garanţia de bună execuţie a lucrărilor parţiale de la oborul de animale. Iată unde vă duce disperarea de a vă acoperi cu orice preţ neputinţa, nepriceperea şi nerealizările din cei doi ani şi jumătate de mandat. Aşa aţi făcut şi la Gardă. Aţi dat mereu vina pe altcineva, pentru toate nerealizările dvs., sperând astfel că veţi reuşi să manipulaţi lumea. Vă sugerez să nu uitaţi nici o clipă că cine seamănă vânt va culege furtună”, transmite, ameninţător, Zanfir Iorguş. Iar fostul primar nu se opreşte aici! „Îi asigur totuşi pe cetăţenii Mangaliei că oborul de animale se va face, cu sau fără voia dvs., consilierii locali PDL cu sprijinul celorlalţi consilieri locali au aprobat finanţarea pentru finalizarea proiectului. Cunoscându-vă ipocrizia, minciuna şi lăcomia care vă caracterizează, va suspectez că, de fapt, strigând hotii, vă pregătiţi de un nou tun imobiliar şi că, în cârdăşie cu unii, vreţi să daţi Spitalul – Corpul A şi terenul aferent, aşa cum aţi dat şi Parcul Diana”, mai spune Iorguş, referindu-se la o altă posibilă plângere penală anunţată de actualul edil al Mangaliei.

Replica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu