miercuri, 11 martie 2015

SC Roconst Plus SRL, firmă cu sediu expirat și zero profit, face curățenie la Mangalia

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat din municipiul Mangalia, județul Constanța a atribuit, prin licitație deschisă, un contract de servicii de curățenie.
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 155778/07.03.2015, contractul constă în servicii de curățenie pentru clădiri și servicii de administrare a proprietatilor, iar locul principal de prestare este municipiul Mangalia. Estimat inițial la suma de 724.320 de lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 720.000 de lei.
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este SC Roconst Plus SRL, o firmă din Constanța, înființată în anul 2011, ce se ocupă în principal e lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montări geamuri. Potrivit Registrului Comerțului, asociatul unic și administratorul societății este Viorica Cobasnian, care mai este asociat și în firma MNS Main Services SRL, ambele societăți având sediul expirat.
Conform vrajitorul.eu, SC Roconst Plus SRL a înregistrat la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 135.613 lei, un profit 0 și 4 salariați.

 Ziua de Constanţa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu