duminică, 30 august 2015

Comerțul ilegal de țigări și etnobotanice, cele mai frecvente infracțiuni de pe litoral

În perioada 21 – 27 august a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimente cultural-artistice şi sportive, în judeţul Constanţa şi pe litoralul Mării Negre. Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
Jandarmii au aplicat 149 sancţiuni contravenţionale, dintre care 23 avertismente scrise şi 126 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 59000 lei.
De asemenea, jandarmii constănţeni au constatat 29 fapte de natură penală, dintre care 22 în mod independent şi 7 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 32 făptuitori.Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen. Au mai fost executate 15 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete şi o misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.

editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu