joi, 20 august 2015

Peste 990 de pachete cu ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Vama Veche două persoane de sex feminin, care intenţionau să introducă în ţară 780 de pachete cu ţigarete netimbrate fără documente justificative, precum şi o persoană de sex masculin care comercializa, într-o piaţă din municipiul Constanţa, peste 200 pachete de ţigarete netimbrate fără documente justificative.
În data de 19.08.2015, în jurul orei 01.30, în P.T.F. Vama Veche s-au prezentat pentru controlul de frontieră două persoane de sex feminin, de cetăţenie română, în vârstă de 34 respectiv 41 de ani, care călătoreau cu un autocar ce efectuează curse regulate între Turcia şi România.
În bagajele personale au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 780 de pachete cu ţigarete netimbrate.
Persoanele în cauză, domiciliate în municipiul Constanţa, au declarat că au achiziţionat ţigaretele de pe teritoriul Turciei.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 7.800 lei, iar persoanelor în cauză le-au fost întocmite lucrări penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.

editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu