duminică, 9 martie 2014

Se “coace” ceva la Mangalia. Primarul independent susţinut de PNL, Cristian Radu se pregăteşte să-şi declare apartenenţa politică

Ieşiţi de la guvernare, cu directori de deconcentrate în pericol să-şi piardă funcţiile şi cu parlamentari curtaţi de PSD să trădeze, conducerea PNL a început un tur de forţă în teritoriu, pentru a da un semnal de unitate. Vineri, preşedintele PNL Crin Antonescu a sosit la Constanţa, unde a susţinut o conferinţă de presă alături de parlamentarii partidului. A urmat o şedinţă cu liberalii din regiunea sud-est, a fost discutată strategia pentru europarlamentare; în plus, liberalii au sarcina de a puncta şi la capitolul imagine, dar şi achiziţii politice, susţin anumite surse. Se vehiculează, în acest context, că primarul independent (susţinut de PNL) al municipiului Mangalia, Cristian Radu, ar fi curtat intens de partid, pentru a se declara, oficial, liberal.
Chestionat pe acest subiect, deputaul PNL Victor Manea (ales pe Colegiul 5, din care face parte şi Mangalia) a reacţionat: Trece primarul la PSD?… Vom vedea ce decizie ia (dacă se declară liberal sau… social-democrat – n.r.), a spus Manea.

Replica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu