duminică, 30 iunie 2013

2.500 de lei, sumă derizorie pentru Tusac: fostul edil a plătit amenda luată pentru hăţişul din campingul din Jupiter

Face ce face şi, periodic, Mihai Claudiu Tusac revine în atenţia publicului din Mangalia. Mai întâi, el a fost blamat, public, de primarul Cristian Radu, pentru situaţia bugetului local, actualul edil afirmând, chiar, că a înaintat o serie de plângeri către DNA pe numele lui. Fără să pară că îi pasă de petiţiile lui Radu, se spune că Tusac este prezent, frecvent, în Mangalia, la volanul unui bolid de lux nou-nouţ.
Dovedind că, departe de a-i merge rău, aşa cum ne-am fi aşteptat după ce a ratat alegerile din vara anului trecut, oferindu-i, ulterior, voturile actualului primar, Mihai Claudiu nu se înspăimântă în faţa amenzilor primite. Aşa se face că, după ce a fost blagoslovit de Poliţia Locală cu o sancţiune de 2.500 de lei pentru că nu şi-a tăiat iarba din propria ogradă (din campingul pe care îl are în proprietate de ceva ani, în buricul Jupiterului), Tusac nu a protestat: a achitat amenda pe loc.
Potrivit declaraţiilor Şefei Poliţiei Locale, Mihaela Andrei, „Mihai Cladiu Tusac şi-a trimis reprezentantul la noi, acesta achitând, pe loc, cash, întreaga amendă“. Dovadă clară că zeiţa Fortuna îi este, în continuare, favorabilă fostului primar de Mangalia în privinţa resurselor financiare.

editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu