duminică, 23 iunie 2013

Cornel Diaconu nu reuşeşte să facă rost de bani Festivalul Callatis, în pericol: „Nu există certitudini că va avea loc anul acesta”

Festivalul Callatis, din nou, sub semnul întrebării! Când se credea că, odată cu mandatul primarului Cristian Radu, tradiţia va reveni la Mangalia, iată că evenimentul s-ar putea să nu mai aibă loc anul acesta. Motivul? Lipsa banilor. Regizorul Cornel Diaconu spune că va renunţa la acest eveniment, dacă nu obţine sponsorizări.
Din cauza neînţelegerilor pe care le-a avut cu fostul primar Mihai Claudiu Tusac, regizorul Cornel Diaconu a hotărât să mute festivalul Callatis tocmai la Roma. Anul trecut, odată cu schimbarea primarului, mangalioţii s-au bucurat, din nou, de acest eveniment. Vara aceasta, însă, se pare că din nou nu vor mai avea ocazia. Deocamdată, nu există bani pentru organizarea lui. „Nu există certitudini că va avea loc anul acesta. Se caută finanţare. Am o echipă care se ocupă de aşa ceva. Dacă va reuşi să strângă bani, îl vom face la finalul sezonului, între 22 şi 26 august. Dacă nu, asta este. Nu ne putem baza pe bugetul primăriei, pentru că ştim că este greu şi nu sunt bani. Deocamdată, nu avem decât promisiuni”, a spus, pentru „Atitudinea”, regizorul Cornel Diaconu. Oricum, acesta promite distracţie în Mangalia cu Miss Diaspora, eveniment care se preconizează a fi de amploare. „Va fi un program mai amplu, care se va întinde pe o lună de zile”, a spus regizorul. Festivalul Callatis nu s-a mai organizat doi ani în Mangalia. Acesta a fost înlocuit, în 2010 şi 2011, cu Festivalul Mangalia, în urma neînţelegerilor dintre fostul primar Claudiu Tusac şi regizorul Cornel Diaconu, care a înregistrat marca Festivalul Callatis la OSIM.

atitudineaonline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu