duminică, 16 iunie 2013

Pe surse: Un antrenor de Lupte lasă sportul pentru administraţie. Daniel Ioniţă, noul Şef al Corpului de Control Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, în ultima perioadă, mai multe concursuri de angajări, marea majoritate pentru funcţii de conducere. Unul dintre cele mai recente a fost concursul pentru ocuparea funcţiei de Şef al Serviciului Corp Control, din cadrul Direcţiei Poliţia Locală. Proba scrisă s-a desfăşurat pe data de 12 iunie, la ora 10.00, iar în data de 14 iunie a avut loc interviul candidaţilor/candidatului admişi.
Potrivit surselor noastre, în urma evaluărilor, noul Şef al Serviciului Corp Control, din cadrul Direcţiei Poliţia Locală ar fi Daniel Ioniţă, antrenor principal la Federaţia Română de Lupte Libere Feminin.
Stabilit în Bucureşti, Daniel Ioniţă (din Mangalia, potrivit contului său de facebook) se alătură unei pleiade de angajaţi în funcţii de conducere şi execuţie din Constanţa şi zonele limitrofe judeţului, primii ca să dea o lecţie colegilor „nepregătiţi” din Mangalia, iar ceilalţi ca să arate colegilor, veniţi în timpul administraţiilor trecute, că nu mai sunt la modă.
Primăria Municipiului Mangalia a mai organizat, pe 9 iunie, concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de Director executiv a Direcţiei Turism şi Servicii Publice, Director executiv a Direcţiei Achiziţii şi Programe de Dezvoltare, Şef al Serviciului Juridic şi Şef al Serviciului Organizare Evenimente.

editiadesud.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu