luni, 12 august 2013

Fotbal: Callatis 2012 Mangalia s-a înscris în Liga a III-a

Nou-promovata ACS Callatis 2012 Mangalia va evolua în ediţia 2013/2014 a Ligii a III-a, deşi înscrierea echipei în campionat era incertă la un moment dat. Antrenamentele se opriseră, o parte dintre jucători plecaseră şi însăşi existenţa echipei era în pericol.
Însă, de două zile, pregătirea s-a reluat, la Neptun, sub conducerea lui Bănică Oprea, fostul secund al Farului din sezonul trecut. Din vechiul lot, au rămas nouă jucători, iar Bănică Oprea are la dispoziţie un efectiv de aproximativ 20 de fotbalişti. Tehnicianul care a promovat echipa în Liga a III-a, Mugurel Cornăţeanu, a preluat-o pe Fortuna Brazi.
„Autorităţile locale şi-au exprimat dorinţa de a sprijini echipa de fotbal, după cum susţin tot sportul la Mangalia. Căutăm soluţii împreună cu proprietarii clubului. Va avea loc o şedinţă, în care vom stabili detaliile. Trebuie să pregătim sezonul şi să ne organizăm. Callatis 2012 s-a înscris în Liga a III-a, iar lotul e complet şi se pregăteşte sub conducera lui Bănică Oprea. Vom discuta şi de obiectiv, unul care vizează menţinerea în campionat, dar şi cu posibilitate de promovare. Vom vedea”, a declarat Lucian Luca, preşedintele ASM Callatis MG.

ziuadeconstanta.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu